Miért nem nyílnak meg egyes honlapok?
A problémám az, hogy vannak egyes weblapok melyek nem nyílnak meg a gépemen. Próbáltam már Google Chrome-al, Firefoxal Internet Explorerrel, de mindig csak ugyanazok az oldalak nem jönnek be (pl.RTL Klub honlapja). Elkezd tölteni de utána csak küszködik-küszködik, de nem tölt be rendesen, vagy egyáltalán be sem tölt. Az idegesít ebben a legjobban, hogy ugyanezzel az internet kapcsolattal a család többi gépén semmi probléma.
Lehet, hogy valamelyik videó kodekem ütközik ezen honlapok programkódjával vagy mi?
Hát pl. az rtl sok helyen silverlightot használ.
Meg lehet állítani, hogy mennyi ideig próbálkozzon az oldal betöltésével. Lehet túl hamar feladja. Flash frissítés megvolt?
Nekem is hasonló gondjaim voltak. Az Eset Smart Security5 tűzfala volt a hunyó. Modulfrissités után bolondult meg, jeleztem a hibát (mobilnet hotspottal a netem), ügyfélszolgálat elküldte, mit kell beállítanom. Azóta rendben működik.
Lehet, hogy nálad is a tűzfal vagy a router okozza ezt.
A Sicontact support válasza:
"Kérem nyissa meg a Smart Security kezelői felültét, majd nyomjon egy F5 gombot. A részletes menüben a Hálózat -> Személyi tűzfal -> IDS és további beállítások részem jobb oldalon az Engedélyezett szolgáltatások alcsoportban pipálja be az "Inaktív TCP-kapcsolatok fenntartása" opciót, majd a Behatolás-felismerés(IDS) alcsoporton belül legalul vegye ki a pipát a "Nem biztonságos címek letiltása a támadások felismerése után" opció mellől, majd okézza le a beállításokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!