Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hotdog tagok! Miért regisztrál...

Hotdog tagok! Miért regisztráltatok?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ki, miért regisztrált HD? Találtál barátokat? Tarod velük a kacsolatot?

Minden Hotdogos sztori érdekel.

2009. jún. 21. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik munkatársam ajánlotta , én személy szerint a Myvipre akartam beregelni, mivel minden ismerősöm, haverom ezen a közösségi oldalon van fent. De aztán a HD-t választottam, hogy miért azt én sem tudom. Ismerősöket szereztem egy párat, de barátot egyet sem, a közösségi oldalak amúgy is csak unalom űzésre jók.

Ha megadod a felhasználó neved akkor meglátogatlak, és esetleg adok 1 pontot is. :D

2009. jún. 21. 20:38
 2/4 anonim válasza:
100%
Mert sok barátom/ismerősöm nagyon "sztárolta". 4 éve regisztráltam, jó, ha félévente egyszer eszembe jut felmenni... a myvipet jobban szeretem.
2009. jún. 22. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom.

megtaláltam.

de ott megismertem egy fiút akivel több mint 2 éve együtt vagyook

2009. jún. 26. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, vannak hotdogról haverjaim:)

több is:)

2010. márc. 14. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!