Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hálózat nélküli wifi a laptoppal?

Hálózat nélküli wifi a laptoppal?

Figyelt kérdés
^^Hogyan lehetséges? Shol sem tudom beállítani, hogy az új laptom kapcsolódjon a wifinkre. Pedig mobillal megy, de géppel nem tudom, hogy kell. Aki tud, legyen szíves és egítsen! Milyen menüben, hol lehetne tehát ezt megcsinálni?Egyáltalán hol lehet hálózatokat keresni? Az értelmes/hasznos válaszokért előre is Köszi!

2012. ápr. 23. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Fel van telepítve az adapter drivere, be van kapcsolva?

Utána vezérlőpont, hálózat/internet, kapcsolódás internethez.

2012. ápr. 23. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
passzolom... nem vagyok ebben jó, nem igazán tudom mi az a "adapter drivere". De azért köszönöm a válaszodat!
2012. ápr. 23. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
A laptopban van wifi? Ha van akkor szerintem a jobb alsó sarokban ott kell lennie a vezeték nélküli hálózatot jelző ikonnak, keresd meg és ott már tudsz hálózatot keresni.
2012. ápr. 23. 16:18
 4/5 P.O.C. ***** válasza:
Először is jó lenne tudni, pontosan milyen Operációs rendszert használsz? (pl. Windows XP/Vista/7). Illetve milyen laptopot? (Pl Dell Inspiron N5110, Acer Aspire 5742G, stb..)
2012. ápr. 23. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Op rendszer windows 7..
2012. máj. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!