Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kap a routerem...

Miért nem kap a routerem internet hozzáférést a modemtől?

Figyelt kérdés

Vettem egy wireless routert és ha összekötöm a modemmel a sz.gép nem csatlakozik a nethez..

jól van összekötve,az internet szolgáltatónál nem tudnak segíteni...

2012. ápr. 21. 12:25
1 2 3
 1/25 legendavagyok01 ***** válasza:
Ennyi információból nehéz bármit mondani. Írd le milyen típusú a router illetve az internet előfizetés, hogyan állítottad be a router-t (cd vagy webes felület), volt-e valami hibaüzenet illetve most mi az üzenet, mert kell lenni, ha nincs net. Így valakinek lehet valami ötlete.
2012. ápr. 21. 12:34
 2/25 A kérdező kommentje:

Kábel modemes invitel adsl netem van,és TP Link wireless router

a modelllszám: TL-WR740N

a kezelési útmutatóban azt írja hogy ezt a számot üssem a googlebe:

192.168.1.1

de nem jön elő az a bizonyos quick setup ablak,ahová beírhatom a PPoe felh, nevet és jelszót.

A telepítőlemeznél pedig minden stimmel kivéve a netcsatlakozást,, azt írja:

please chech your internet coonection..

pedig már csak ez hiányozna és kész.

az eladó azt mondta nem kell a telepítő lemez elég ha webwn kwrwtsztül aktiválom.. de nem találom a kitöltendő ablakot :(

próbáltam a gépem új kapcsolatot létrehozni,LAN hálózattal,a virusirtón engedélyeztem mindent,tűzfalak kikapcsolva,,ugy sem jó.

valaiért a modem nem továbbítja a netet a routernek és így a sz,gép sem tud csatlakozni,,azt írja:

a hálózati kábel nincs bedugva..

totál passszz help pls

2012. ápr. 21. 12:49
 3/25 anonim ***** válasza:

A routerbe bele klónoztad a géped MAC címét?

Néhány modem csak az első rákötött mac címnek hajlandó ténylegesen hozzáférést adni.

2012. ápr. 21. 12:59
 4/25 A kérdező kommentje:
A telepítő lemezen rákérdzetett hogy klózozza e a MAC címet és igen klónozta ,engedélyeztem,mind a két cím ugyanaz volt...
2012. ápr. 21. 13:01
 5/25 PapaJoe ***** válasza:
Próbálkozz a router resetelésével.Hátha bejön.
2012. ápr. 21. 13:32
 6/25 anonim ***** válasza:
Általában alapesetben (biztonsági okokból) nem lehet wifi-n keresztül konfigurálni a router-t. Próbáld meg összekötni a géped a routerrel egy utp kábellel.
2012. ápr. 21. 14:19
 7/25 A kérdező kommentje:
eleve utp kábel segítségével próbálom konfigurálni de nem sikerül
2012. ápr. 21. 14:27
 8/25 anonim ***** válasza:
192.168.0.1-es címen próbáltál már belépni?
2012. ápr. 21. 15:08
 9/25 legendavagyok01 ***** válasza:
Ha jól van bekötve (modem ethernet-->router wan és router lan1-->gép) akkor nézd meg, a gépen automatikus ip cím kérés van-e beállítva, ha igen, akkor csak el kéne érni böngészőből a router-en feltüntetett ip címmel, felh. névvel és jelszóval.
2012. ápr. 21. 15:39
 10/25 anonim ***** válasza:

"192.168.1.1

de nem jön elő az a bizonyos quick setup ablak,ahová beírhatom a PPoe felh, nevet és jelszót. "

hát ha ezt eleve nem írtad be akkor lesheted a többi tanácsot, nem fog menni (MAC-klón nem kell pppoe-hez)

2012. ápr. 21. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!