Miért nem kap a routerem internet hozzáférést a modemtől?
Vettem egy wireless routert és ha összekötöm a modemmel a sz.gép nem csatlakozik a nethez..
jól van összekötve,az internet szolgáltatónál nem tudnak segíteni...
Kábel modemes invitel adsl netem van,és TP Link wireless router
a modelllszám: TL-WR740N
a kezelési útmutatóban azt írja hogy ezt a számot üssem a googlebe:
192.168.1.1
de nem jön elő az a bizonyos quick setup ablak,ahová beírhatom a PPoe felh, nevet és jelszót.
A telepítőlemeznél pedig minden stimmel kivéve a netcsatlakozást,, azt írja:
please chech your internet coonection..
pedig már csak ez hiányozna és kész.
az eladó azt mondta nem kell a telepítő lemez elég ha webwn kwrwtsztül aktiválom.. de nem találom a kitöltendő ablakot :(
próbáltam a gépem új kapcsolatot létrehozni,LAN hálózattal,a virusirtón engedélyeztem mindent,tűzfalak kikapcsolva,,ugy sem jó.
valaiért a modem nem továbbítja a netet a routernek és így a sz,gép sem tud csatlakozni,,azt írja:
a hálózati kábel nincs bedugva..
totál passszz help pls
A routerbe bele klónoztad a géped MAC címét?
Néhány modem csak az első rákötött mac címnek hajlandó ténylegesen hozzáférést adni.
"192.168.1.1
de nem jön elő az a bizonyos quick setup ablak,ahová beírhatom a PPoe felh, nevet és jelszót. "
hát ha ezt eleve nem írtad be akkor lesheted a többi tanácsot, nem fog menni (MAC-klón nem kell pppoe-hez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!