Facen hol lehet beállítani azt, hogy az ismerősöm ne
lássa, mit posztolok/írok az üzenőfalamra? Vagy azt,
hogy ne tudjon hozzászólni?
1/11 anonim válasza:
Szia! A posztolni kívánt ablak alján ott van az 'elküld' gomb, az előtt van egy jel. arra rákattintasz betudod állítani, hogy az ismerősök ismerősei is, vagy csak az ismerősök, vagy csak te, vagy egyéni beállítás, ahol megadhatod, hogy ki lássa, illetve ki ne lássa. Ha alapértelmezettként akarod ezt a beállítást, akkor a facebook tetején (fent, jobb oldalt a kezdőlap melletti nyilra kattintva az Adatvédelmi beállítások címke alatt tudod megtenni! Rem tudtam segíteni! Szolj, ha nem értettél valamit!
2012. ápr. 21. 12:11
2/11 A kérdező kommentje:
Áá, köszi!
És azt hogyan tudom megoldani, hogy ne tudjon írni a falamra? Nem törlöm, mert azért annyira nem volt szemét, de mert sunyi, szokása szívatni embereket üzenőfalon, és nincs energiám arra, hogy törölgessem minden alkalommal a feliratait a falamon és a kommentjeit.
3/11 A kérdező kommentje:
Ja, meg a jelszóváltoztatás hogy megy? Nem fog kihajítani, ha azonnal az új jelszóval lépek be?
Amire te gondolsz, az nem egészen megoldható szerintem. Ha ismerősöd, akkor bármikor bármit írhat a faladra, megjelölhet képen, stb. Vagy törlöd ezeket a kiírásokat, vagy letiltod az ismerőst, hiába "nem volt annyira szemét". Vagy jelented, ez se rossz megoldás :) Jelszóváltoztatást meg egyszerűen el tudod intézni, az alapadatoknál, meg kell adnod a régi jelszavadat és az újat, utána már muszáj, hogy beengedjen az újjal, ha nem, akkor nem változott meg.
2012. ápr. 21. 20:08
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
És azt hogy lehet megoldani, hogy ezentúl csak az lássa az ismerősök közül is, amit kiteszek a falamra, akiket én akarok, hogy lássa? Most próbáltam megoldani ezt, de simán csak a nevét írta ki annak (szóval nem adta be lehetőségnek az illetőt a több ugyanolyan nevűek közül, csak simán hagyta, hogy kiírjam), akit nem akarom, hogy lássa, mit posztolok?
6/11 anonim válasza:
A jelszóval egyet értek, és azzal is, hogy tiltani nem tudod, sak az említetteket teheted...a mostani kérdésed, ha jól értelmezem arról szól, h beállítanád azt, hogy akármit, akárhol kiposztolsz, az csak a beállítottak lássák, igaz?? Nos, azt fent jobboldalon a kezdőlap felirat melletti kis nyilra kattintva az adatvédelemnél lehet beállítani, és ha ez megvolt onnastól sak azok látják!
2012. ápr. 22. 08:36
7/11 A kérdező kommentje:
8/11 A kérdező kommentje:
Bementem az "Adatvédelmi beállításoknál" az "Egyénibe", de mikor beírtam a kivételes neveket, visszaugrott az "Ismerősökre".
Szóval csak simán begépelte a nevet, nem adott ki a névre képet.
9/11 babácska22 válasza:
Az üzenőfalon lévő bejegyzéseket szeretném kitörölni azt hogy lehet?
2012. jún. 13. 21:05
10/11 babácska22 válasza:
bocsi hogy így pofátlanul közbeszoltam am sziasztok
2012. jún. 13. 21:06
Kapcsolódó kérdések: