Mennyire biztonságos erről az oldalról terméket rendelni?
Figyelt kérdés
itt az oldal címe: [link] PS3-at szeretnék rendelni, elég olcsó. Kínából jönne a termék, de euroban kellene fizetni. A magyar ár töredékéért vannak itt termékek. Vannak valakinek tapasztalata hasonló oldalról?2009. jún. 20. 19:34
1/5 anonim válasza:
Ezt az oldalt még nem láttam, de ahogy mondani szokták: "Ami túl szép ahhoz hogy igaz legyen az nem igaz."
Persze ez nem jelenti azt hogy nem érdemes kipróbálni, viszont majd írd meg hogy mennyi idő volt mire ideért és minden rendben volt-e.
2/5 A kérdező kommentje:
a barátnőm bátya ajánlotta ezt a linket. A héten tok vele dumálni hogy jó e. Majd írok milyen. :)
2009. jún. 20. 20:27
3/5 anonim válasza:
"ár töredéke" És ha elromlik?A javitásért vajon mennyit fogsz fizetni? Vagy esetleg kicserélik, ha hibás?Én ilyenekre gondolnék bár ez a te egyéni döntésed mire adod ki a pénzed de ha rám halgatsz inkább vedd meg itt
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom lehetséges e de egy PS3-nál világgaranciát el tudok képzelni. Egy Sony centrumban.
2009. jún. 21. 08:48
5/5 A kérdező kommentje:
Vannak infok. Haver kapott egy virust és az összes ismerősének elküldte e-mail ben ezt a linket hogy rendeljenek. Több külföldi fórumot is megnéztem és ott is azt mondták, hogy kamu. Vki rendelt is de nem jött meg a cucc.
2009. júl. 15. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!