Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A google blogger-ben létrehozt...

A google blogger-ben létrehoztam egy honlapot, és azon akadt meg a szemem, hogy keress pénzt a blogoddal?

Figyelt kérdés

Megláttam rámentem és ahogy nekem lejött az angol nyelvű bemutatóvideóbol, meg a szövegből számomra ez kétértelművé vált:

Vagy úgy kereshetek pénzt vele, hogy felrakok rá hirdetéseket, és azokért fizetnek, vagy pedig ha megnézik vagy 100,000-ren az oldalamat, és kiküldik a vele járó pénzt! Most akkor, hogy is van ez?

Amúgy milyen a blogom? Eddig szerintem jó! Még azért van mit finomítani rajta!

[link]

2012. ápr. 20. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:

A Google a saját hirdetéseit helyezi el az oldalon, és a kattintók utána fizet. Ezt ne úgy képzeld el, hogy majd pörögnek az ezer forintok a számládra, mert ez ilyen filléres bevétel. Aki nem alapszintű felhasználó, az kapásból reklámblokkolót használ, és nem is látja az oldalon azokat a hirdetéseket, amire kattintani kellene. Amúgy is kicsi az esélye hogy rá fognak kattintani, annak még kisebb hogy pont a te oldaladon teszik majd.

Az oldalról: túl sok a felkiáltójel. Érthető, hogy fel akarod hívni a figyelmet, de ezt kijelentő mondatokkal is lehet. Nekem a felkiáltójel kiabálásnak számít, és a szöveg stílusa is lenéző/számon kérő/utasító, mintha te mondanád meg a frankót a sok hülyének, akik most hallanak majd ilyet először, és isszák szavaidat. Nagyon erősek a színek, nyilván a fekete alap azt jelképezi hogy annyival kevesebb energiát használt a monitor, de miután ide visszalapoz az ember hogy választ írjon, kell pár másodperc, míg átáll a szeme. Piros színt nem is ajánlott használni, és mást is egy enyhébb árnyalatban. A vörös nagybetűs tiltó vagy utasító szöveg szintén ellenérzést vált ki, mert nem segítséget sugall hanem egy parancsot. Van minimális helyesírási hiba (muszáj), és értelmezi vagy fogalmazási is (upc a szolgáltató neve, az eszköz neve mediabox; vagy a kanóc az sokkal inkább csatlakozó). A kijelentések sem mindig állják meg a helyüket, azért az 50 Wattot fogyasztó wifi durván túlzó. Vannak felesleges részek is (a hűtő ajtaját mindig zárjuk be - nem mondod?).

Végül csak annyi, hogy az oldal neve Biciklizés, de köze sincs hozzá.

2012. ápr. 20. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:

A legelején túl sok a spórolni szó, elég durva szóismétlés.

Tényleg sok a felkiáltójel.

És ezek az aláhúzott piros nagybetűs meg zöld szövegek sem nyerőek, ráadásul nem koherensen lesz félkövér a szöveg.

"SEMMIT ne tegyünk gátoljuk nehezebben fűti fel a teret". Ez így semmilyen fontos infromációt nem nyújt.

2012. ápr. 20. 11:05
 3/3 A kérdező kommentje:
a piros színeket átjavítom kékre! Az úgy már jobb lesz a szemnek is nem? Amúgy meg igazatok van a piros színnel kapcsolatban! Amikor írtam a blogot, abban a panelben fehér háttér volt, (olyan mintha word-be írtam volna). De a ghonlapon használt sablon háttere meg feketére volt beállítva! A pirosat elkezdem átjavítani kékre! Köszi amúgy a kritikát! Sokat segítettetek vele! De tényleg! Megy a zöld pacsi mindkettőtöknek.
2012. ápr. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!