Facebook, youtube, google egy oldalon, ismeri valaki ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Facebook, youtube, google és talán a twitter amire be lehet lépni egy oldalról. Ismeri valaki? Sajnos elfelejtettem a címét.2012. ápr. 19. 09:41
1/6 anonim válasza:
Ha van is ilyen, nem ajánlom a használatát: alkalmas a jelszavaid lenyúlására.
2/6 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam! Nem belépni lehet, hanem olyan mintha bannerek lennének rajta, csak jobban néznek ki. Ezekre a rákattintasz, jutsz pl. a youtubera. Rém egyszerű, minden egy helyen jellegű oldal, 3-4 ilyen "bannerral".
2012. ápr. 19. 19:25
3/6 anonim válasza:
Akkor meg inkább rakd be Kedvencekbe, és 1 kattintással megnyitod. Banneren keresztül is bármikor lehet csinálni olyan oldalt, hogy azt hiszed, hogy a megfelelő helyen jársz, még akár be is lép(!), de a jelszavad máris közkincs.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a fantasztikus tippeket, magam is rájöttem már a könyvjelzőhasználat előnyeire. Nekem erre az oldalra van szükségem, pontosabban a nevére, más nem érdekel :)
Egyébként nem tudom mit tudna pl. tőlem lenyúlni, nem szoktam belépni se a tyúbra, se a bookra.
2012. ápr. 20. 10:41
6/6 A kérdező kommentje:
nem pont erre gondoltam, de ilyesmire, köszi!!
2012. ápr. 25. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!