Hogyan tudok úgy kör e-mailt küldeni, hogy címzettek ne tudjanak egymásról, ne láthassák, hogy másnak is elküldtük az e-mailt?
Figyelt kérdés
Gmail- es fiókból.2012. ápr. 19. 08:40
2/12 DannyZuko válasza:
BCC- azaz titkos másolatba teszed be a további címzetteket.
3/12 A kérdező kommentje:
Na de, a további címzettek így látják, hogy rajtuk kívül másnak is elment a levél, illetve, hogy ők titkos másolatba kapták a levelet, nem?
2012. ápr. 19. 09:06
4/12 A kérdező kommentje:
:) Oké, a kép magáért beszél, csak a fent írt problémától tartok!
2012. ápr. 19. 09:06
5/12 anonim válasza:
Tudod mit utálok a legjobban a faz körleveleket ismeretlen kukacoktol!!
6/12 A kérdező kommentje:
Kicsiszívem, 200 megrendelőnknek küldöm ki az új árlistánkat és nincs kedvem egyenként megírogatni, de kössz a haszontalan hozzászólást.
2012. ápr. 19. 09:30
7/12 A kérdező kommentje:
Okés! Megnéztem, működik! Köszi! :)
2012. ápr. 19. 10:28
8/12 DannyZuko válasza:
akik titkosban kapják, azok nem látják a többieket :)
9/12 anonim válasza:
Kicsiszívem, 200 megrendelőnknek küldöm ki az új árlistánkat és nincs kedvem egyenként megírogatni, de kössz a haszontalan hozzászólást.
Kedves hölgyem ÉN kérek elnézést hogy nemtudhattam hogy őn egy válalkozo hölgy AZT HITTEM HOGY MEGIN EGY BUTA TINI AKI IDEGESITENI AKARJA A HAVERJAIT
SZORRRI :p
10/12 anonim válasza:
Nincs harag :)
Jó lenne, ha kevesebb előítélettel élnénk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!