Törölt e-maileket vissza lehet valahogy állítani? (Freemail) Hogy lehetne? Esetleg valamilyen programmal?
-.-"
Ezért kéne valami alapszintű vizsga a számítógép meg a net használatához.
A freemail nem a te számítógépeden van. Csak a te géped jeleníti meg. Kb minthogy a dobozban sincsenek emberek, csak megjeleíti a filmet a TV.
Ha a freemail kukájából is kitörölted, akkor futhatsz egy kört az rendszergazdáknál. (Nem-nem az iskoládban, hanem a freemailes supportnak kell írni) Bár ha látják, hogy ennyire nem vágod a témát lehet elhajtanak valami hülye bullshittel.
Nem vágom a témát, ezért is kérdeztem meg itt.
Szóval akkor nem lehet :(
De nem értem, az első válaszoló miért írta a Lomtárat?
Az e-mail fiókoknál is van lomtár/kuka/szemét vagy bárhogy is hívjuk mappa.
Amikor a beérkezett üzenetekből törölsz valamit, az előbb oda kerül, majd onnan általában x idő után magától törlődik, vagy te is törölheted.
DE egy darabig ott van még a levél, pont emiatt, hogy ha valamit mégsem akarsz törölni meglegyen.
Erre mondtam, hogy ha ONNAN törlöd, akkor viszont már senki nem tudja neked visszahozni.
Ja, ez világos, Freemailes Kuka. Igen, ha onnan törlöm a levelet, akkor végleg törlődik.
Csak azt hittem, hogy a számítógépen levő Lomtárról volt szó (én csak azt hívom Lomtárnak), azért csodálkoztam, hogy kerülnének oda az e-mailek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!