Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért fagy le és omlik össze...

Miért fagy le és omlik össze a firefox 11?

Figyelt kérdés
közepes-erős gépem van windows 7 rendszerrel. És van a firefox-hoz egy ie tab nevű kiegészítő amivel , ha megnyitok egy oldal akkor lefagy , utána én bezárom az oldalt és miután újra megnyitom a firefox-ot akkor kiírja , hogy sajnálatos dolog történt és összeomlott. Furcsa , hogy a Google Chrome böngészőnél ez működik. Ha nem fog megjavulni a firefox áttéreka chrome böngészőre , mert azon működik az ie tab.
2012. ápr. 18. 14:34
 1/4 A kérdező kommentje:

*megnyitok egy oldalt

*áttérek a

Bocsi a helyesírási hibáért , de nagyon gyorsan írtam.

2012. ápr. 18. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
A Kiegészítők és Bővitmények közül okozza valamelyik. Azt kellene letörölni.
2012. ápr. 18. 14:47
 3/4 PapaJoe ***** válasza:
Valószínűleg az ie tab motorja nem kompatibilis a 11-es ff-szal!Ha jól néztem a kiegészítőknél a legújabb ie taba FF3.6-hoz van.
2012. ápr. 18. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor viszont a frissitésnél ezt jelezni szokta és letiltja. Már ha volt frissitve.
2012. ápr. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!