Mitől lassulhat be ennyire a letöltés?
A helyzet a következő, 5 megás net előfizetésem van a BT-nél (Anglia), van egy laptopom amivel a letöltés 600-610 kbps átlagosan. Na ehhez képest van egy asztali gépem is amivel a stúdió munkálatokat végzem, a letöltés ezzel is rendben volt az elején de mostmár a maximum 20-90 kbps és így elég nehézkes 80 megás wav hanganyagokat leszedni. Nektek van ötletetek, hogy ez mitől lehet?
A gép:
4 magos AMD Bulldozer FX-4100
8 giga ram
1 TB-os winchester
A router pedig egy Netgear WNDA3100 v2.
A válaszokat előre is köszönöm!
Én naponta 700-800 megát is le tudok tölteni, pedig a netem gyorsasága 17,4 kbps. Türelem kérdése az egész. 120 megabájt két óra alatt jön le, de nem sietek sehová. Ha 20-90-el menne akkor közbe nem tudnék tvzni meg ilyesmi, mert folyton figyelnem kéne, hogy letölt e a dolog, és indítani a másikat. Francnak kell 80 megás wav fájlokat letölteni, sima 320kbps-umos zenei fájl is kész helypazarlás. Egyébként attól is lehet lassú a letöltésed, hogy nincs elég jegy, vagy egyszerűen túl van terhelve. Az asztali géppel (ami nekem is van) az a baj, hogy sok fölös programot futtat, a net lelassítja, és a gép is a netet. Többször volt olyan, hogy a letöltés hirtelen 17-ről 5kbps-re ugrott le csak azért mert kicsit nehézkesen akart megnyitni egy fájlt. Használj iDA-T. Internet Acclegator vagy mi, nekem is az van, és nagyon jó. Azzal annyival töltesz le, amennyivel kell, nem több nem kevesebb.
Egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!