Qtorrent, mi lehet a probléma?
Külföldön dolgozom és ezidáig a hotel internetjével töltöttem le filmeket. Kb. egy hete ez nem sikerül.
A torrent nem töltődik, piros, DHT status: not allowed.
Én nem értek hozzá sajnos. Több torrent oldalról is próbáltam.
Mi lehet a probléma?
Számítógépeket cseréltek a hotelben, lehet, hogy letiltották a torrentezést, ez lehetséges?
Köszönöm
A Trackers fülön nézd meg a Status oszlopot, ott írják le a pontos hibát. A tiltás észlelése és a piros szín (hibajelzés) azért arra utal, hogy nem tud kommunikálni a kliens.
A DHT-t csak publikus oldalnál érdemes bekapcsolni, ha nincs seeder. Amúgy legyen kikapcsolva.
A státusz oszlopban egyszerűen azt írja:
Letöltés 0,0 %
És áll és ennyi....
Regisztráltam az utorrent-re is, hátha megtalálom a választ, de nem tudom megnyitni a postafiókom oldalát....
Vicces....
Köszönöm!!
Igaz, két Status vagy Állapot oszlop van.
A másik kell, amikor rákattintasz egy torrentre, akkor a képernyő alsó felén ott vannak részletek: Fájlok (files), Info (info), Peerek (peers), Trackerek (trackers), stb...
A trackerek fülön van egy másik állapotjelző oszlop, itt írja azt a hibát, ami miatt nincs adatforgalom.
Helyi Peer keresés Nem engedélyezett
Peer kicserélés Nem engedett
Kivagyok...... :(((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!