Mi baja van a Citromail-nek?
Figyelt kérdés
Ha megpróbálok belépni a postafiókomba, a netkapcsolatot megszakítja a védelem. Mozilla Firefox a böngészőm, van benne WOT, NoScript és Adblock Plus.#citromail #megszakadó net
2012. ápr. 17. 14:43
1/5 anonim válasza:
A Citromail fiókomba és szintén Mozillával engem beenged simán.
2/5 anonim válasza:
szar a citromail.. használj gmail-t.
3/5 A kérdező kommentje:
14 50: neked is van a Firefoxodban ez a három kiegészítő? Nem ezek közül valamelyik szórakozik? Ha tudnám melyik, azt törölném.
2012. ápr. 17. 14:58
4/5 anonim válasza:
Nincs egyik sem. Ezeket találtam a kiegészítőkről:
WOT --> World of Tanks (online játék)
NoScript --> [link]
Adblock Plus --> [link]
Az utolsó lehet a gyanús, szerintem
(A weboldalon sok reklám és más, a weboldalt betöltését lassító elem? Telepítse az Adblock Plus kiterjesztést és gyorsítsa a weboldalak betöltését)
nincs kizárva, hogy ez tilt le valamit. Csak tipp.
5/5 A kérdező kommentje:
Adblock Plust töröltem, újratelepítettem, de csak a hufilter szűrővel. Így már működik.
2012. ápr. 17. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!