Mitől recsegnek újabban a youtube videók?
Figyelt kérdés
5.1-em van a gépre kötve és 2 napja recsegnek a youtube videók, idáig ilyet nem tapasztaltam. Ha bármilyen zenelejátszón hallgatok zenét vagy nézek filmet semmi probléma recsegés nincs, akármilyen böngészőben hallgatnék youtube-on zenét, recseg, és nem azért mert rossz minőségű a videó, hónapok óta hallgatott zenékről van szó. Tudom ne youtube-on hallgassam de így a legegyszerűbb. Hangkártya drivert újratelepítettem. Valakinek ötlet? :))2012. ápr. 16. 10:18
1/4 anonim válasza:
A youtube az SZAR :)
Tuti a youtube-val van valami mert én is így vagyok vele :)
Akár milyen zenével...ugyan ez a problémám nekem is :D
Ezek szerinte a youtube-val van valami...nekem 2-3 napja recseg :)
Nem tudom mi lehet a probléma.Sorry :)
2/4 anonim válasza:
Hi! Ugyan ez volt a bajom. Feltelepítettem egy régebbi flash playert, gép újraindít és utána már nem recseg. Nálam ez működik.
VAGY: Frissítsd a Java-t.
üdv
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm =]
2012. máj. 8. 20:35
4/4 anonim válasza:
Ha sikerült azóta megoldani a problémát tudnál nekem segíteni, ugyanez a problémám. Milyen flash-t tegyek fel? Java frissítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!