Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az adatforgalom pontosan?

Mi az adatforgalom pontosan?

Figyelt kérdés
Láttam net rendelése közbe h adat forgalom korlátozott(5GB)... ez azt jelenti hogy az "internet kábelemen" 5gigabájtnyi fájl haladhat át? mert utánaszámoltam és a forgalmom így 3-4óra gépezés után 600mb... én kb az 5gb-ot (torrentezéssel együtt) 2 vagy maximum 3 nap alatt elhasználom. jó a "megérzésem" vagy másról lenne szó? és ha másról akkor miről? előre is köszönöm!

2012. ápr. 15. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Torrentezéssel pár nap, sőt pár óra alatt el lehet használni az 5GB-ot"

BITCH PLEASE :D:D:D, 15 perc

"Egyik szolgáltató sem kínál korlátlan adatforgalmat, és korábban sem volt ilyen."

remélem te tévedsz és nem én

2012. ápr. 16. 15:02
 12/15 lindmayer ***** válasza:

én kíváncsi lennék, hogy a diginél mekkora adatforgalomnál korlátozják az internetsebességét

eddig nálam soha nem volt ilyen, és az a bizonyos 300 gigás adatmenyiséget bőven túllépném, ha a upc-nél lennék(most is)

2012. ápr. 16. 16:28
 13/15 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok, mire használják azok a netet, akiknek 300 Gb nem elég egy hónapra. Azt még megértem, hogy az 5 Gb kevés (annyi nekem sem lenne elég), na de 300 Gb is...
2012. ápr. 16. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki rendszeresen letölt, az simán elhasznál több száz GB-ot. Főleg aki torrentezik, mert ő még felfelé is tölt, nem csak le.

Nekem havi átlag 1TB megvan (átlag napi 3 GB le, 20 GB fel torrenten, + a http)

2012. ápr. 16. 19:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem most 2mbites netem van.és még így is néhány hétvégén 50gigabájt körül van az adatforgalmam.de viszont nem szeretnék egy 500mbites netet meg 20000forintos havidíjat.elég ha egy olyan 1 megaBÁJT körül töltök mert az eddigi letöltésem maximum 300kb/s a feltöltés annyira nem fontos mert az tud menni böngészés közben is... szóval esetleg tudnátok nekem ajánlani netet?Elvárásaim: 1megabájt garantált letöltés és jó lenne ha van akkor egész magasan legyen az adatforgalmi korlát.
2012. ápr. 16. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!