Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor fog elpusztulni az...

Mikor fog elpusztulni az internet explorer?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy kicsit hülye kérdés , de webes fejlesztőként gyűlölöm a sinternet explorert. Ennek a böngészőnek semmi értelme , vetélytársaival szemben labdába se rúghat és nem érdemli meg , hogy böngészőnek nevezzék. A leghasználhatóbb a sinternet explorer 9 , de azt is utálom, a többi verziója pedig említésre se méltó. De ami miatt nagyon meggyűlöltem , hogy néhány "hivatalos oldal" semmi mással nem működik csak azzal a ******. Én legjobban ezeket a böngészőket szeretem: Chrome ,Firefox,Opera,és esetleg Safari,de azt csak Mac rendszeren. Én azt csinálnám , hogy a Vindóz telepítésekor ki kelljen választani azt a böngészőt amit használni akarok. Szerencsére hónapról hónapra csökken az ie részesedése és egy nap talán 1% alá kerül.

2012. ápr. 15. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Felesleges rinyálni, ez a természetes velejárója ennek a munkakörnek - mint ahogy mindegyiknek megvannak a maga fa5zságai. Nekem személy szerint csak az IE7-el (hatosra nem érdemes már figyelni) szoktak problémáim adódni, a nyolcasnál már kevesebb javítanivaló van a builden - viszont XP SP2-től ez van a rendszerben. Az egész szemléletmód kérdése, illetve azé, hogy ne csak a végén eresszük rá az internet explorert.
2012. ápr. 15. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy elfog pusztulni mivel még mindig elég sok ember azt használja(főleg munkahelyeken) és másrészt az már a windows kezdette óta annak a része.
2012. ápr. 15. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
második vagyok: én is ie 9-et használok általában és semmi bajom nincs vele.
2012. ápr. 15. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:
jó neked
2012. ápr. 15. 22:44
 5/6 Gugu Gabor ***** válasza:

Nem mondom hogy soha mert az azért kicsit durva lenne de sajnos az egyetlen megoldás hogy te alkalmazkodsz az élethez és nem fordítva.

Amíg az 1 bites usernek az "internet" az a parancsikont jelenti az asztalon és néha még azt sem tudják hogy mi a különbség a böngészők között (esetleg van más böngésző is) addig nincs választásod.

2012. ápr. 16. 00:23
 6/6 2xSü ***** válasza:

Elpusztulni csak az pusztulhat el, ami él…

Itt kifejtettük a témát, érdemes átolvasni, hátha te is kicsit más szemmel nézel a dologra: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..

Amúgy el kell, hogy keserítselek. Az IE részesedése a böngészők piacán nemhogy csökkenne, de néhány hír egyenesen a növekedéséről számol be. (Persze kérdéses, hogy ezek az információk mennyire felelnek meg a valóságnak.) Az biztos, hogy amíg a Windows tartalmazni fogja az Explorert, addig kell vele számolni.

Amúgy az új IE-k egész jók már a megjelenítő motor terén, bizonyos területeken a legjobbaknak mondhatók. Persze minden böngészőnek van előnye, hátránya, így elég nehéz egységes, objektív képet alkotni a témáról.

2012. ápr. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!