Hol lehet megtalálni a Google könyvjelzőket? ->
Arra lennék kíváncsi,hogy hová menti le a Google
a könyvjelzőket?
Azért szeretném tudni mert egy párszor már újrahúztam a
rendszert (újra telepítettem a Windows-t)
és telepítés előtt átnéztem mindent és nem találtam sehol,
hogy hová mentheti le.
Ha valaki tudja,légyszi segítsen már!
Nagyon megköszönném,mert egy párszor már elveszítettem.
Előre is köszi.
A chrome -ba sztem neked kell lementeni egy html file-ba
Beállítások->könyvjelzö kezelő->rendezés alatti menüben export html-be
A Chrome 2 fájlban tárolja a könyvjelzőket, ebben a mappában:
C:\Documents and Settings\<FELHASZNÁLÓ_NEVED>\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
Bookmarks és Bookmarks.bak a két fájl.
Ezeket kell elmentened majd újratelepítés után ugyan ide visszaraknod. (Ha nem látnád a Local Settings mappát, akkor Eszközök -> Mappa beállításai ... -> Nézet -> Rejtett fájlok és mappák -> Megjelenítés).
A Chrome ide menti a könyvjelzőket. Ezt egy fórumon találtam, mert általában az ilyen kérdésre az a válasz, hogy a Google Chrome nem menti a könyvjelzőket./ sokáig én is így hittem/ de aztán utána néztem, és láss csodát, megtaláltam:)
Azonban van még egy nagyon egyszerű megoldás a könyvjelzők mentésére, mégpedig a szinkronizálás. Ha van google fiókod, egyszerűen bejelentkezel a Google Chrome-ba. Itt kiválasztod a szinkronizálást. Könyvjelzők, jelszavak, bővítmények, mindent lehet szinkronizálni. Újratelepítés után pedig automatikusan mindent megtalálsz a Google Chrome-ban. Tudom, a kérdés nem ez volt, ezt csak úgy ráadásnak írtam. Sosem tudni, mikor lesz rá szükség. Üdv.
2-es.
Te egy ISTEN vagy!!!
Köszi szépen!!!!!
:) :) :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!