Torrentes filmletöltésnél a sok kis tömörített fájlból (40-50) tudok egyetlen fájlt csinálni, hogy ne kelljen megkeresni mindig az r00-ás tömörítést?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 12:48
1/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy legyen csak egy kitömörített pl 1.4 gigás avi fájlom
2012. ápr. 11. 12:49
2/11 anonim válasza:
Hát ha kitörömited lesz avi fájlod, ha nem törmörited ki akkor nem lesz. Ahhoz hogy kitömöritsd meg kell keresned az első rar szeletet (r00).
Végülis mi a kérdésed mert szerintem nem sokan érthetik.
3/11 A kérdező kommentje:
Már megoldottam :D
2012. ápr. 11. 13:09
4/11 anonim válasza:
Vagy keresel egy kicsomagolt release-t, vagy ahogy az első válaszoló mondja: te csomagolod ki a bontott állományt, és megkapod az eredeti fájl.
Más lehetőség nincs is, mert vagy az első vagy a második módszer szerint terjesztik a dolgokat.
Amúgy nem kell megkeresni rar-nál a legelső fájlt, bármelyik darabon végzed el a kibontás parancsot, ugyanúgy lefut az elsőtől az utolsóig. Az se világos hogy miért fontos hogy ne kelljen megkeresni az első darabot, általában névsorrendben vannak a mappákban a fájlok, így az első az első part.
5/11 A kérdező kommentje:
De köszönöm szépen a választ :) A kérdésem az volt, hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen minden alkalommal az r00 fájlt kitömörítve elindítani a filmet. De már megoldottam, így belegondolva ki sem kellett volna írnom a kérdést :D Csak kitömörítettem az r00 fájlt és meg is van :D
2012. ápr. 11. 13:11
6/11 A kérdező kommentje:
Tehát akármelyiket tömörítem ki, lefuttatja az összes kicsomagolását?
2012. ápr. 11. 13:12
7/11 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem, bár tudom nem kéne offolnom :S Be akarom állítani, hogy az alapértelmezett lejátszó a classic player legyen, és ne a winamp, be is állítom , de minden egyes kikapcsolás után visszaállítja a winampot. Mit kéne tennem?
2012. ápr. 11. 13:18
8/11 anonim válasza:
Társitani a fájlokat mpc-on belül, winampbon belül pedig a társitásokat megszüntetni.
9/11 A kérdező kommentje:
winampban hogy?
2012. ápr. 11. 14:11
10/11 anonim válasza:
Lövésem sincs, nincs winampom, de meg lennék lepödve ha nem a beállitások közt kellene ezt keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!