Miért nem működik az ingyenes "0. facebook" a t-mobilos SIM kártyámmal, ha azt egy másik telefonba teszem át?
Van egy előfizetéses t-mobile-os SIM kártyám, amellyel minden további nélkül sikeresen használtam a 0.facebook.com-on a facebook-ot. A napokban tönkrement az eddig általam használt Nokia 2700 mobiltelefonom (lesett, darabokra tört), ezért kénytelen voltam hirtelen szerezni egy valamilyen mobilt, egy Samsung E-250-et sikerült. Szépen beletettem a SIM kártyámat, és a böngészőjében beállítottam a 0.facebook-ot, ami csak úgy működik, hogy pár kattintás után több száz forintot levon. Nos, ebben az az érdekes, hogy eddig a másik telefonommal meg ingyenesen működött, hiszen évek óta használtam ingyenesen, mint mindenki más. Mi lehet a gond?? És mondok még egy furcsát, évekkel ezelőtt, nekem már volt Samsung E-250-em, és azzal is működött az ingyenes facebook, csak ezzel most nem, levon pénzt! MIÉRT? Valamit esetleg kell még állítgatni a telefonon, hogy jó legyen? Vagy mit csináljak?? A SIM kártya ugyanaz, csak a mobilom változott, miért nem megy ingyenesen a facebook? Nem értem..
Valakinek ötlet?
Köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!