Miért nem jó a Youtube (egyébként csak nekem)?
Figyelt kérdés
Google Chrome-n nem tudom hozzáadni egy lejátszási listához sem, nem tudom lájkolni megosztani a videót se semmi (csak elindul)! kb 2 hete kezdődött ez. mi lehet a baj? Amúgy Firefoxon meg el sem indul a videó de viszont ott meg a többit tudom :/2012. ápr. 9. 13:55
1/5 anonim válasza:
Cseréld le az Adobe Flash Playert (Chrome-nak más van, mint a Firefox-nak).
Nálam semmi gond nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Firefox az nem érdekel csak kipróbáltam ott mi a helyzet. de Chrome-n még mindig nem tudok se lájkolni se megosztani se hozzáadni. A gombok meg vannak de mikor kattintok rá az egér helyén az a jel jelenik meg mint a gépelésnél, nem a kezecske... na és hiába kattintgatok nem csinál semmit!
2012. ápr. 9. 14:23
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most már tökéletes :) nem tudom mi lehetett a baja de már mindegy :D
2012. ápr. 9. 19:56
5/5 A kérdező kommentje:
ma reggelig minden tökéletesen ment amíg... megint elkezdte ugyan ezt... ezek szerint minden nap rakjam újra Google Chrome-t?
2012. ápr. 10. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!