Hogy tudom megnézni?
Figyelt kérdés
Utorrenten akar segiteni egyik haver seedeleni És azt akarom megtudni hogy hogy leeht megnézni a saját ip-cimemet amit majd beirjon hogy tudjon segiteni?2012. ápr. 7. 21:48
1/3 anonim válasza:
Ez nem így működik. Az arány a profilhoz úgy lesz elszámolva, ha a te passkeyeddel forgalmaznak. A te profiloddal letöltött torrentbe pedig bekerül a passkey, így aki ezt a torrentet a kliensében futtatja, az nálad fogja elszámolni az adatforgalmat.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem jól irtam akkor de az a lényeg hogy én épp töltök le valamit és ő tölti fel de nagyon lassan szedem lefele mert ő másra csatlakozott és ő neki seedel nem nekem . és azt kellene hogy megtudjam a címemet és beirja peer-nek és akkor nekem is segitene
2012. ápr. 7. 21:58
3/3 anonim válasza:
Ezt sem tudod befolyásolni. A kliensek maguktól döntik el hogy kire csatlakoznak, és mindig a nagyobb sávszélességű tagra fognak. Ha azt akarod hogy a seeder csak rád hagyja a sávszélességét, akkor nála ki kell kapcsolni (szüneteltetni vagy leállítani) minden más torrent forgalmazását. Ha csak azt seedeli amit te leechelsz, akkor az összes sávszélessége csak arra a torrentre használható fel majd. Ha viszont itt is van olyan aki gyorsabban tölt le mint te, akkor rá fog kapcsolódni nagyobb eséllyel, vagy neki fog több sávszélességet adni.
Ezt a kliensek egymás között rendezik le, kézzel nem tudtok belenyúlni kedvező irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!