Facebook kérdés?
Figyelt kérdés
Szeretném beállítani, hogy ne kereshessenek rám a facebookon még az ismerőseim ismerősei sem, csak az ismerősök. Bementem az adatvédelmi beállításokba, ott a hogyan léphetsz kapcsolatba fülre. Három opció volt:
Who can look you up using the email address or phone number you provided?
Ismerősök
Ki küldhet neked ismerősnek jelölést?
Ismerősök ismerősei
Ki küldhet neked Facebook üzenetet?
Ismerősök ismerősei
Ott van alattuk, hogy hogy állítottam be. Az alsó kettőnél nem tudtam olyat, hogy csak ismerősök. Valamint rémlik is, hogy a régebbi profilomon itt nem csak 3 rész volt, hanem 4 vagy 5, tehát még hiányzik valami. Megkértem egy ismerősöm ismerősét, aki nekem nem ismerősöm az oldalon, hogy keressen rám, és rám tudott. :/ Mit lehet tenni? Köszi!
2012. ápr. 5. 00:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!