Kamu vagy igaz? (facebook)
ezt az üzenet kaptam most ez igaz?ű
Hello! Ez az üzenet a Facebooktól van.Az utóbbi idöben sok panaszvolt fb-re,hogyegyre lassabban müködik. A következökazokok: fb-re egyre többen jelentkeznek be,éssokan vannak akik nem használják már.Ezzelaz üzenettel kiakarjuk találni,hogy TEténylegrendszeresen használod e a facebookot.Ezértkövetkezö a kérésünk: külddel ezt azüzenetet minimum 16 embernek. Aki eztazüzenetet a következö ...2 hét alatt nemküldi el,megmutatja nekünk, hogy a facebookjátnemhasználja és lelesz törölve a facebookról,hogytöbb hely legyen. Tehát küldd el ezttovább abarátaidnak, és kérd meg öket is, hogyküldjék tovább, hogy a facebookontudjanakmaradni.bocsi de ez tényleg nem vicc:||||1.116.587. emberttöröltek már le
Ja és ha gondolkozol egy kicsit neked is nyilvánvaló lesz a válasz..
1.Ha erre tényleg szükség lenne akkor nem így derítenék ki..
2.Annyi benne a helyesírási hiba,hogy csak na..
Jaj már! Ez tényleg ilyen helyesírással van, vagy csak hülyén sikerült bemásolni? xD GONDOLKOZZ!!
Regisztrációnál kérnek tőled e-mail címet, telefonszámot, nevet. Gondolod, hogy ilyen hülyén próbálnának rájönni, használod-e a facebook-od? Különben meg, mi a fenéért zavarná őket, hogy valaki nem használja a facebook-ját?
De tudod mit, könnyítek a lelkeden:
Én is megkaptam ezt az üzenetet.
Hülyeségnek tartottam, a barátaim pedig amúgy is nyakonvágnak, ha ilyen baromságokkal idegesítem őket.
Szóval nem küldtem tovább, mint ahogy azt sem, amelyikben az volt, hogy ha nem küldöm tovább, meghalok.
Körmömet rágva vártam, hogy leteljen a két hét.
És vártam.
És vártam.
És még tovább vártam.
Aztán két és fél hét múlva, iszonyatos gondolatokkal a fejemben és borzalmas nagy félelemmel, idegesen megpróbáltam bejelentkezni.
Elgépeltem a jelszavamat.
Beírtam helyesen.
Aztáááánn...
........
CSODA TÖRTÉNT, MÉG MINDIG FACEBOOK FELHASZNÁLÓ VOLTAM!!! :DD
(nem így volt xD, de tényleg kaptam ilyen levelet)
GONDOLKOZZ, EMBER! NEM KELL MINDENT ELHINNI :)
Sok helyesírási hiba!
Nem hivatalos megfogalmazás.
Ehhez nem kell senkit megkérdezni, hogy tudják, ki mennyit használja.
Ez úgy ahogy van egy IDIÓTASÁG!
De tényleg, ezt elhinni, ilyen módon megfogalmazott szöveget bevenni.
facebookontudjanakmaradni.
"...bocsi de ez tényleg nem vicc:||||"
Ez nevetséges!
És az is, hogy küldd el (vagyis külddel, ahogy ő írja) minimum 16 embernek... ugyan már!
Ez persze, hogy kamu!!!
Ez akkora kamu, mint a ház!
Méghozzá a leggagyibb fajtából....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!