Segítesz a facebookban?
Figyelt kérdés
Hogy tudom az összes like-t,
meg kommentet visszavonni/kitörölni amit eddig írtam facebookon?
2012. ápr. 3. 11:16
1/2 Argloss válasza:
Egyszerre sehogy. Még ha törlöd is a profilt a hozzászólásaid akkor is megmaradnak tudtommal.
2/2 k.lau13 válasza:
Azta. Régóta vagy felhasználó? Hát ez nagy meló lesz... xD
A lájkokat egyszerű, simán csak a "nem tetszik"-re kattintasz. Amúgy kommentek... Hát, "kiikszeled" őket XD na, szóval egyszerűen csak törlöd.
Kiírásoknál jobb felső sarok minden kiírásnál, és "bejegyzés törlése". Kedvelt oldalaknál megnyitod az oldalt, és dislike.
De ez baromi sokáig eltart, szóval szerintem gondold meg mit csinálsz :P XD amúgy igen, az elsőnek igaza van, azzal biztos nem oldod meg, ha törlöd magad, mielőtt még eszedbe jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!