FTP letöltés. Mi ez és, hogy működik? Miért jobb mint a torrent? Ingyenes?
Azért az, hogy nem fut több szálon az FTP azt nem hiszem el:) Mert ott is be tudod állítani, hogy 1-végtelen szálig hány szálon töltsön.
Abból más, mint a torrent, hogy nem kell visszatölteni amit letöltesz, mindig teljes sávszélességgel töltheted le a fent lévő anyagokat.
Viszont van ára is, havi szonten 2-3.000 forint
Köszönöm a válaszokat...hát fizetni nem fogok...no comment...
De én úgy tudom vannak ingyenes oldalak is...csak nem tudom hol keressem őket...vagy vezetéknélküli netnél folytathatom a torrentezést? Mert már úgy megszoktam..:)
Húúú :) P2P előtt tényleg ilyen rátás FTP-ket kellet vadászni :) Ha feltöltöttél mondjuk 100 megát, akkor leszedhettél 100-at. De volt hogy 100-ért csak 10-et kaptál, vagy 100-ért 200-at. Mekkora vadászgatás volt :D
Meg aztán az IRC-s DDC is sokáig ment, ott IRC-n lehetett töltögetni. Aztán jött a napster és társai. Most meg a torrent.
Amúgy ingyenes (és jó) ftp-ről nem tudok. De ezek a maiak nem úgy működnek, hogy valaki otthoni gépéről megy 10kbit/sec sebességgel, hanem a gép bent csücsül egy szerverszobában 100/100mbit vonalon. És 1 user 1 szálon tölthet, ezt az FTP szerveren be lehet állítani, így nem nyúlják le a sávszélt. Viszont -szerintem- sokkal jobb egy nagylétszámú torrentoldal, bár figyelni kell az arányodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!