Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért töltheti be ilyen...

Miért töltheti be ilyen lassan a weblapokat?

Figyelt kérdés
A laptopomon wifi-n (router) keresztül internetezek. De már jó ideje piszok lassú. Ez azt jelenti, hogy rendesen felmegyek a netre (csatlakozom hálózathoz), majd a Mozzillára kattintok. Próbál kapcsolódni, ki is írja, hogy "Kapcsolódás...", forog is az a kis szürke karika, de több perc is eltelik, mire betölti, ha egyáltalán betölti. Már töröltem az ideiglenes fájlokat, lemezkarbantartót futtattam, stb., hátha begyorsul valami. Mit lehetne tenni? Köszi!
2012. ápr. 2. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Más netes program is lassú (pl FTP)?
2012. ápr. 2. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Alapvetően csak a net. Ha nem netezek, minden jó és gyors. Ha netezek, akkor van hogy lefagyasztja a gépet. Más netes program nem.
2012. ápr. 2. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor a böngésződdel van baj, vagy vírusod van.

Próbáld más böngészővel esetleg.

2012. ápr. 3. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy bejön, s utána akkor lassul le, amikor az UTorrentet hasznàlom. Utána belassul nem akar kapcsolódni. Mit lehet tenni?
2012. ápr. 3. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!