Hány bejelentés kell ahhoz hogy h vkit töröljön a facebook?
Attól függ mit jelentesz. Ha valaki nem "személyiségtolvaj", nem törlik a profilt, csak blokkolják azt a funkciót, amivel visszaélt - például nem tölthet fel képet, nem üzenhet, nem oszthat meg az üzenőfalán tartalmat, stb...; és azt is csak egy ideig (7/14/30 nap).
Ha valaki más nevében készít profilt, az igazi személynek igazolnia is kell magát, mert csak úgy bemondásra egyik profilt sem fogják törölni.
És mennyi idő alatt vizsgálják egyáltalán ki?
Az van kiírva, hogy 48 óra, de nekem 21 nap múlva is még "Your report is being reviewed" állapotban van a bejelentés.
Nálam az történt, hogy valaki még régen az én email-címemmel regisztrált, amikor még nem volt email-cím ellenőrzés. A cím sokkal régebb óta az enyém, természetesen a regisztráció idején is az enyém volt már. Ezt jelentettem be, de semmi reakció.
Van tippetek, hogy mit lehet tenni?
Azóta már többféle okból is bejelentettem, hátha észbe kapnak, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!