Madacakuk kérdése:
Ha van a UPC-nél egy internet előfizetésem, akkor ugyanazt az internetet tudom regisztrálni egy másik modemnél is, hogy működjön?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 09:25
1/6 anonim válasza:
kicsit furfangosan tetted fel a kérdést,magyarul nem egyértelmű,hogy mit is szeretnél
2/6 A kérdező kommentje:
tehát van egy 50 mbit/s os internet előfizetésem otthon!
Viszont itt anyámnál csak egy marhalassú 20Kbit/s os net van. az otthonit el tudom érni az itteni modemmel?
2012. ápr. 1. 09:34
4/6 anonim válasza:
ja így már világos ,
a válasz :
nem , nem tudod elérni az otthonit !
5/6 anonim válasza:
Ha ugyanarra a UPC hálózatra kötöd, akkor szerintem biztos, hogy a te modemeddel tudod fogni ott is a netet, vagy szerzel valahonnan egy másik modemet, amit meghackelsz, és beállítod rajta a te modemednek a MAC címét, ami annyit jelent, hogy úgy érzékeli majd a szolgáltató, mintha te csatlakoztál volna a te modmeddel rá a hálózatra, pedig egy másik modemmel teszed, de arra nincs garancia, hogy egyidőben használhatjátok majd a két modemet, ha egyáltalán sikerül meghackelni.
6/6 anonim válasza:
Az internetszolgáltató a modemedet a kábel felőli MAC címmel azonosítja, ha egy hack-el megcsinálod, hogy egy másik modemnek is az legyen a MAC címe, mint a tiédnek, és ugynarra a koaxhálózatra van kötve, mint a tiéd, akkor működni fog, de tapasztalatom nincsen ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!