Hogyan töröljem a One Directiont?
Figyelt kérdés
Úgy tudom van olyan Google-ban, hogy ha beírod a keresőbe egy szó elé, hogy "-" (mínusz), akkor nem keres rá arra a szóra. (pl. ha keresni akarsz Robertre, de nem akarod hogy Robert Pattinsonról keressen dolgokat, akkor így írod be, hogy Robert -Pattinson). Na és van a WeHeartIt.com nevű oldal, gondolom sokan ismeritek, viszont engem kezd nagyon irritálni, hogy minden második kép One Directionos. Itt nem működik ez a mínuszolás, vagy lehet mégis, de mit lehetne tenni. (A viseld el, meg leszarlak jellegű válaszokat léci ne)2012. márc. 31. 14:00
1/5 fancsa14 válasza:
én azt szoktam, hogy beirom mondjuk hogy fashion és akkor csak olyan képekeet ad..ki ..vagy irj be bármien témát és akk nem kell a kezdőlapot nézni...:) ma már mindenhol ők vannakk...
2/5 anonim válasza:
1. rossz a kérdés törölni sehogyse fogod mert ellenőrzöm az IP címet és személyesen nyírlak ki ;)
2. meg a keresőbe beírsz bármit ami nem 1Dvel kapcsolatos akkor nem lesz ott...
3/5 anonim válasza:
Sajnos nem lehet pedig én szívesen kitörölném a világról őket!:)
5/5 anonim válasza:
1D <3 Mindenkinek lehet saját véleménye, nekem kedvencem, olthatsz a helyzet: leszarom. Ha nem szereted őket: ne foglalkozz velük. Ha a világból akarod törölni akarod őket akkor valószínű féltékeny lehetsz :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!