EBay-en hol kell értékelni az eladót?
Bejelentkezel, és a "Saját eBay"-ra kattintasz. Jobb oldalon fent.
Ezután a bal oldalon megkeresed azt a menüpontot, ahol a már megvásárolt termékeket tudod listázni. Ha ez sikerült, egy táblázatban feljönnek ezek. A táblázat utolsó oszlopában vannak az adásvétellel kapcsolatos állapotjelzések, ÉS egy legördülő lista, hogy miket tudsz csinálni. Ebben a legördülő listában van az értékelés lehetősége is. Innen már egyértelmű.
Én az ebay.co.uk-ről szoktam vásárolni,ott úgy van hogy a Leave Feedback (hadj visszajelzést) nagy betűkkel ott van a megvásárolt termék mellett a MyEbay (Saját EBay) menőpontban.AZ ebay.hu-t sajnos nem ismerem.
Mondatot nem kell túl komplikálni,megköszönöd és kész.
Esetleg hozzá teszed hogy jó termék,gyors kiszállítás,remek eladó,ebayer vagy valami
Példáil
fast delivery,great item,great ebayer,A++ seller.thanks
Ezeket kombinálom mikor milyen kedvem van.De mostanában már csak annyit szoktam írni hogy A++ seller és kész.Ezzel mindent elmondtam,100%-osan elégedett vagyok mindennel.
Külön lehetőség szokott lenni hogy egy termékről részletesebben véleményt (review) irj ha azt akarnál,ez is általában ott van a megvásárolt listáknál ebay.co.uk-n (write a review).De ezt nem minden eladó kéri és ha nem kéri akkor nincs rá lehetőség.
Visszajelzésben nem kell regényt írni csak köszönd meg és kész,ha elégedett vagy adj neki mindenre 5 csillagot.Had örüljön (akkor kapnak valami kedvezményt a övetkező eladásra).
Itt egy videó,talán segít:
Igen, köszönöm :)
Ment a "Zöld-Like"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!