Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » EBay-en hol kell értékelni az...

EBay-en hol kell értékelni az eladót?

Figyelt kérdés
(Pontosan melyik fül alatt kell értékelni az eladót eBay-en? Illetve, 1-2 kedves elégedett mondatot szívesen fogadnék példaként, nem túl széles az tudásom)

2012. márc. 30. 11:18
 1/7 matchman ***** válasza:

Bejelentkezel, és a "Saját eBay"-ra kattintasz. Jobb oldalon fent.

Ezután a bal oldalon megkeresed azt a menüpontot, ahol a már megvásárolt termékeket tudod listázni. Ha ez sikerült, egy táblázatban feljönnek ezek. A táblázat utolsó oszlopában vannak az adásvétellel kapcsolatos állapotjelzések, ÉS egy legördülő lista, hogy miket tudsz csinálni. Ebben a legördülő listában van az értékelés lehetősége is. Innen már egyértelmű.

2012. márc. 30. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az ebay.co.uk-ről szoktam vásárolni,ott úgy van hogy a Leave Feedback (hadj visszajelzést) nagy betűkkel ott van a megvásárolt termék mellett a MyEbay (Saját EBay) menőpontban.AZ ebay.hu-t sajnos nem ismerem.

Mondatot nem kell túl komplikálni,megköszönöd és kész.

Esetleg hozzá teszed hogy jó termék,gyors kiszállítás,remek eladó,ebayer vagy valami

Példáil

fast delivery,great item,great ebayer,A++ seller.thanks

Ezeket kombinálom mikor milyen kedvem van.De mostanában már csak annyit szoktam írni hogy A++ seller és kész.Ezzel mindent elmondtam,100%-osan elégedett vagyok mindennel.

Külön lehetőség szokott lenni hogy egy termékről részletesebben véleményt (review) irj ha azt akarnál,ez is általában ott van a megvásárolt listáknál ebay.co.uk-n (write a review).De ezt nem minden eladó kéri és ha nem kéri akkor nincs rá lehetőség.

Visszajelzésben nem kell regényt írni csak köszönd meg és kész,ha elégedett vagy adj neki mindenre 5 csillagot.Had örüljön (akkor kapnak valami kedvezményt a övetkező eladásra).

2012. márc. 30. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

Sajnos még mindig nem tudok rájönni, hogy pontosan hol lehet értékelést leadni...

2012. ápr. 6. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt egy videó,talán segít:

http://www.youtube.com/watch?v=M1PVCX_40kQ

2012. ápr. 6. 19:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm :)

Ment a "Zöld-Like"

2012. ápr. 6. 20:03
 6/7 anonim válasza:
ugye értékelni csak akkor kell, ha már megkaptam a terméket? de akkor a lehetőség ott van hetekig? és egyébként kötelező értékelni? ha elfelejtem, jelzi vhogy az oldal?
2012. dec. 29. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, célszerű, illetve ésszerű a termék megérkezése után értékelni. Nem származik belőle hátrányod ha értékelsz, egyébként nem zaklat az eBay, nem bombáz e-mailekkel, hogy értékelj már mert xyz idő eltelt és még mindig nem, mint vatera.
2012. dec. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!