UTorrent régebbi verziója visszatölthető?
A barátom frissítette nekem a uTorrentet, de ezzel csak azt érte el, hogy nem tudom kezelni.
Vissza lehet ezt csinálni valahogy?
A fő bajom az, hogy nem kérdezi meg, hogy mit hova akarok menteni, hanem rögtön elindul a letöltés és mindent ugyanarra a helyre tölt, én viszont mindent külön meghajtóra, saját mappába tennék.
Telepíted a régi verziót, majd azt indítod el.
Megoldás a letöltésre: beállítások/UI beállítás részen az A torrent hozzáadásakor részen legyen pipálva a második és harmadik lehetőség.
Csak ennyi miatt felesleges visszaváltani a régire, inkább szánj rá egy kis időt hogy kiismerd. A beállítások nagy része olyan, hogy a megszokott dolgokat be tudod állítani (például a részletes nézetet a Torrent nézetváltás gombbal a gombsor végén, vagy a torrent részleteit az F5-tel).
Valahogy ez a verzió most félig angol, félig meg magyar, és így nagyon nehéz kiismerni, átlátni.
Köszi a segítséget, most kipipáltam azokat, remélem megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!