Ha T-home Pirelli A225G fehér színű routerem van hogyan lehet megnézni azt hogy kik vannak kapcsolódva rá? Lopja-e valaki a netemet?
Tényleg nem akarok kötekedni, de nem értem a felfogásodat.
Nem azért fizetsz, hogy más használja, hanem tudniillik azért, hogy te használjad a netedet. Más csak akkor használja, amikor te nem, vagy amikor egyidőben használjátok, akkor neki csak a maradék marad, amit te nem használsz. És mivel korlátlan az interneted, ezért nem kell emiatt többet fizetned, az az, hogy észre sem fogod venni, miközben másnak jót teszel.
Természetesen én sem adnék rendszeres használatra valakinek netet, de arra igen, hogy ha úton van, nincs hol megnézni valamit, és fontos lenne neki, vagy akármi, akkor mentőövnek jó, egy kis böngészésre, vagy e-mailre, vagy megüzenni valamit valakinek, ami pont akkor fontos, stb., persze a torrentezést azt csinálja otthon, ne az én netemmel, kivéve, ha nagyon fontos, de az nem tart órákig meg a sebességet se veszi el tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!