Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterás anyukák! Privát...

Kíváncsicska kérdése:

Vaterás anyukák! Privát üzenetet hogy tudok küldeni annak akinek a termékére licitáltam?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy nem szeretném ha megjelenne a termék alatt mint kérdés.Ár egyezkedés folyik és licitet szeretnék előrehozatni.Nagyon új vagyok még ott.
2012. márc. 28. 14:24
 1/5 anonim válasza:
Sehogyan nem tudsz. Benne van a szabályzatban, hogy az aukción kívüli megállapodás tilos, érte kitiltás jár. Ezért nem lehet megadni tel.számot, vagy email címet. De nyugodtan megkérdezheted nyíltan is tőle, hogy pl. x összegért odaadja-e. Max azt mondja hogy nem.
2012. márc. 28. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Vaterán belül gondoltam.Mert ő írt nekem és az nem jelent meg amit írta csak nekem üziben.
2012. márc. 28. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Mivel azt hiem privibe megy neki írtam hogy elvileg ez az utolsó licitem szóval ha elöbbrehozza köszönöm de szerintem nem licitálok többet erre megjelent és naná hogy rámlicitált más.Lehet hogy amúgy is megtette volna de így tuti.Ezért kérdeztem.
2012. márc. 28. 14:33
 4/5 anonim válasza:
A válaszolónak van lehetősége bejelölni, hogy a válasza ne jelenjen meg nyílvánosan, de a kérdezőnek nincs.
2012. márc. 28. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. márc. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!