Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megtudná nekem valaki mondani...

Megtudná nekem valaki mondani hogy ez az oldal fake?

Figyelt kérdés
Www. Freecd-key.com
2012. márc. 28. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. márc. 28. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi !!
2012. márc. 29. 11:23
 3/3 John Carter válasza:

Hali!

Az oldal nem fake, és teljesíti is azt amit a "terms and conditions"-ban ajánl. Vagyis: regisztrálj, jelentkezz be, vásárolj crediteket. A crediteket 24-72 órán belül jóváírják az accountodhoz. A creditek fejében ezek után hozzáférhetsz az oldal addig zárt részéhez és szabadon olvashatod azokat.

Azonban!!! Amit valójában keresel ezen az oldalon, azt NEM FOGOD MEGKAPNI! A kapott creditek fejében kattintgathatsz az eddig hozzá nem férhető oldalakon. 1 katt = 1 credit. A legkisebb megvehető számú credit (70), pont elég arra, hogy az egész almenűsort végigkattintgasd. Mire a creditjeid elfogynak rájössz, hogy INGYENES CD KULCSOKAT NEM, csak online szivatást kaptál a pénzedért. A creditekért kapsz néhány játékleírást, "élménybeszámolót" a 2012-es ESWC-ről (mindig ugyanezt, bármire kattintasz), egymásra mutató linkeket és sok szép üres almenüt, ami mind-mind viszi a creditjeidet. Az is amire korábban, bejelentkezés előtt ingyen kattinthattál.

ÖSZZEGEZVE: csak azt kapod ami a "szerződésben" van (érdekes, hogy csak fizetés után olvashattam először) és mivel azt meg is kapod, ez az egész "törvényes". Ingyen játékot ("reklám célú, promóciós" ingyenes CD kulcsot), amit az oldal a címével és a hirdetéseivel ígér, no azt nem kap senki. Megteheti? Igen - megtette. Lehúzott 10 Fonttal? Le. Akarod Te is? Gyerünk, regisztrálj!

PS: a tranzakciók során előjött nevek, címek - IlnConsulting kukac hotmail pont com, Jarosław Grudzień

2012. ápr. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!