Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a facebookom...

Nem tudok belépni a facebookomba, az oldalamat meg azzal irányítom! Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Be akarok lépni a facebookomba, de ezt írja ki:

For security reasons your account is temporarily locked

If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.

aztán rámegyek hogy continue,erre kidob egy szöveget hogy írjam be, ok, rámegyek hogy submit

erre ez jön ki:

To verify that you are the owner of this account, please identify the people tagged in the following photos. If you aren't sure about a question, please click "Skip".

rámegyek hogy indítás...és az a gáz hogy itt most az ismerőseim mindenféle képei bejönnek, és azon kell bejelölnöm őket... mégis honnan tudjam még azt is hogy az ilyen jelölős képeken melyik ismerősöm van bejelölve??

2012. márc. 28. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A képen lévő személyt kell megnevezned. Ha a név egyezik a képpel, a rendszer tudni fogja hogy ismered a személyt, ezért tiéd a fiók, és beenged.
2012. márc. 28. 11:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak az a gáz hogy tényleg ismeretleneket jelöltem be, és van vagy 300 olyan ismerősöm akiket nem is ismerek. Ha sikerülne belépni törölném azokat az ismerőseimet, de az oldalamba legalább azért be kéne lépni hogy egy másik facebookos fiókot beírjak adminisztrátornak
2012. márc. 28. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek a saját érdeke olyan profilt létrehozni, amiben a saját hiteles adatait adja meg, a saját arcmását használja profilképnek, és a saját ismeretségi köréből vesz fel a listájára személyeket, különben úgy jár, mint most te.

Mivel elszúrtad, a legrosszabb eshetőség, hogy mindent újra kezdesz, a fentebb felsorolt dolgokat betartva. Vagy ha szerencséd van, a rendszer felajánlja hogy SMS-ben is igazolhatod magad, és akkor ott megcsinálod.

2012. márc. 28. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:
de a mobilszámomat korábban már megadtam
2012. márc. 29. 13:00
 5/6 anonim válasza:
Engem se enged be már harmadik napja, és hiába jelölöm meg az ismerőseim a képen, azután se enged be... Téged már be enged? :(
2012. ápr. 7. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:
nem,azóta se...szóval csináltam új facebookot,meg a facebookos oldalam helyett is csinálhattam egy másikat, és így elvesztetem kb 170 lájkot...
2012. ápr. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!