Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan ingyenes honlapszerk...

Van olyan ingyenes honlapszerkesztő amit megfelel az alábbinak?

Figyelt kérdés
Könnyű kezelni, nagymennyiségű kép tehető fel/rakható ki az írófelületre, amit a látogatók könnyen lementhetnek, ingyenes a használata, kezdők számára is könnyen készíthető vele honlap, és a google keresőiben is megtalálható az elkészült honalp...mármint, nem ha valaki rákeres a témájára...
2009. jún. 14. 22:31
 1/6 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az NVU-t.
2009. jún. 14. 22:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs Mozzillám, és most nem is nagyon tudnám letölteni...esetleg valami más?

Amúgy a mindenkilapjáról vélemény? Tudom az ott készült oldalak általában ilyen 12 évesek által összedobott cucc, de mégis...az jó?

2009. jún. 14. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
én kezdésnek az mlapot ajánlanám. Bár igaz,hogy sok fiatal készít ott weblapot,ettől függetlenül szerintem egy kis türelemmel nagyon igényes oldalt lehet csinálni! Emellet ingyenes és nagyon egyszerű! Olyan az egész mint a word!
2009. jún. 14. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz hasonló pl:

[link]

2009. jún. 14. 23:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazság szerint a mindenkilapján már készttíttem két oldalt..az egyikre írta is valaki hogy a témában ez a kedvenc oldala...persze tudom hogy nem lett profi de ez a dícséret jól esett...igazság szerint a honlap amit akarok más honlapoknak segítene azzal, hogy egyhelyen témákra bontva rengeteg képet megtalálnak....és nem tudom melyik oldal a legideálisabb... a lapunk.hu nagyon tetszik egyenlőre...köszönöm a segítséget!
2009. jún. 15. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és még rengeteg sok! írd be a google-be, sztem többre mész vele xD

2010. nov. 30. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!