A megnézett internetes videókat hol tárolja a gépem?
Figyelt kérdés
Win7 és Chrome alatt nézem őket. És hát a videókat ahhoz hogy megnézhessem, nyilván le kell töltse valahová. Köszönöm a segítséget!2012. márc. 27. 13:28
2/3 anonim válasza:
letölti természetesen a vidiket is a gép az ideiglenes mappádba,de ez böngésző függő,hogy hová,
én a ferifox és az explorer böngiben tudom a pontos helyüket,
3/3 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Azért kell letöltse, mert letöltés nélkül nem tudnád megnézni a Youtube, Inda stb videókat. És mint a második válaszadó írta, le is tölti valóban, csak böngésző függő.
Második válaszadónak: Köszönöm, azokat én is tudom, de sajna Chrome-ban nem találom az istenért sem... Azért köszönöm szépen!
2012. márc. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!