Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent oldalon nem regisztrál...

Torrent oldalon nem regisztráltam még és azt írja, hogy ezzel az ip-vel már regisztráltak,2x meg ugye nem lehet. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Csak én használom a gépet. Kizárva, hogy más regelt helyettem.

2012. márc. 26. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom dinamikus az IP címed.

Ez azt jelenti, hogy akárhányszor becsatlakozol az internetszolgáltató mindig más IP címet ad. Valószínüleg azzal az IP címmel amit most te használsz nemrégiben regisztrált a szolgáltatód egy másik ügyfele.

2012. ápr. 1. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha dinamikus és letiltom a netet aztán pár perc múlva engedélyezem változni fog? Hol tudom megnézni, hogy dinamikus e?
2012. ápr. 1. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:

> Hol tudom megnézni, hogy dinamikus e?

Például itt:

[link]

Megnézed hogy mi az IP-címed, felírod, majd bontod a kapcsolatot és újratárcsázol (ha routered van ne a helyi kapcsolatot tíltsd le / engedélyezd, hanem a router webes felületét használva magát az internetkapcsolatot szakítsd meg). Ha újracsatlakozás után más az IP-d akkor dinamikus. Ha ugyanaz, akkor valószínüleg statikus (bár akkor is lehet dinamikus, némelyik szolgáltató szokott olyat csinálni hogy napokig ugyanazt az IP címet kapod). Ezutóbbi esetben töröld a sütiket és próbálj meg egy proxy-n keresztül regisztrálni, hátha úgy sikerül.

2012. ápr. 1. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem eddig, de újabb kérdéseim vannak bocsi. Hogy jutok a router web felületére? Ha ott bontom a kapcsolatot akkor ugye nem fog valami jelszót kérni kapcsolódáskor amit tudnom kéne? Köszi az eddigi válaszokat. :)
2012. ápr. 1. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
ha a ruter alap bálirtáson van akor a jelszo admin a helhasználó név nem kell ki tölteni a használati utmutatoba bene van a ruter íp cime az írd be a bönészödbe és bentvagy
2012. ápr. 1. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. ápr. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!