Ha nem fizetem be a "Vatera számlát" a vaterára, akkor abból később valamilyen bonyadalom lehet?
Figyelt kérdés
Teljes felhasználóvá váltam a Vaterán, eladtam egy terméket és kaptam egy Vatera számlát. Most mi a fene ez? :D
A másik pedig hogyan tudok hozzászólni egy érdeklődő hozzászólására? :D
2012. márc. 25. 01:37
1/2 anonim 

válasza:

6% a jutalék + a termékfeltöltési díj. Ennyibe kerül a piactér használata. Ha nem fizeted ki szerződést szegel. Ezután behajtják rajtad a pénzt, sorozatos csekk küldéssel, aztán peres úton, ha nem sikerül tisztázni. Mindaddig a felhasználódat inaktívra teszik és sem vásárolni, sem eladni nem fogsz tudni.
2/2 anonim 

válasza:

És a pénz egyre több lesz.
Nem értem, miért kell emiatt hisztizni. Használtál egy szolgáltatást, és most fizetni kell érte... Legközelebb, ha nem akarsz fizetni, olvasd el, szépen és érthetően benne volt a regisztrációkor a szerződésben, mennyibe kerül, és mi a díja.
Szóval fizesd ki, mert az a pár ezer forint, ha behajtóhoz kerül, felhízik 50-60 ezer forintra egy pillanat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!