Hogy tudok ugy webrádiózni hogy a haverom és én is tudjunk zenét berakni?
Figyelt kérdés
az a gond hogy csináltam már szervert megy is a rádió de a haverom is szeretne az ö gépén berakni zenét meg ha én nem vagyok gépközelbe akkor ő indítsa a szervert és ezt hogy tudnám megoldani?2012. márc. 24. 17:40
2/3 anonim válasza:
Nem így működik. A szervert egy távoli gépen érdemes indítani. Te kapcsolódsz a szerverhez, mint DJ. Ekkor te elküldöd a cuccot a szevrernek, az meg tovább küldi a klienseknek, akik éppen hallgatnak. Ha haverodnak is van hozzáférése a szeróra, akkor ő csatlakozik és küldi a zenét a saját gépéről a szervernek. Ha jóltudom winamp meg tudja csinálni ezt.
3/3 anonim válasza:
ja winamp al kell.. de jobban jár ha rendel egy szervert hozzá egy hosting cégtől mert házi neteken hát... nem is tudom hogy működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!