Miért jó a torrentoldalaknak ez a fenenagy bezárkózás?
Hogy mindenhova csak belépni lehet, ha már regisztrálva van az ember, de regisztrálni nem lehet, max. csak meghívóval (és akkor sok szerencsét valakinek a felkajtatásához, aki már tag éppen ott), vagy még anélkül se? Elvégre ha kevesebb a tag, akkor kevesebb a tartalom is. Mi ebben a jó?
(Mondjuk engem személy szerint ez csak azért idegesít, mert olyan hülye "ínyenc" vagyok, aki rendszeresen keres olyan ritkaságokat, amik mondjuk jó ha egy helyen megvannak és ott is talán csak egy-vagy két feltöltővel... de sokra megyek vele, ha megtalálom x oldalon, ahova aztán nem tudok regelni...)
Első kettőnek igaza van.
Sokkal jobb, ha csak kevesebb, de megbízható ember van ott, mint egy halom olyan, aki csak felmegy, lekapja ami kell és már el is tűnik a seedből.
Illetve a szerverek sincsenek ingyen, ha 5* annyi ember lógna rajta, akkor esélyes, hogy lehalnának. (Így is láttam már az nCore szervereit haldokolni, ennyi felhasználó alatt is.)
Aham. Igen, végülis logikus, amit írtok, köszönöm, így már érthetőbb a helyzet.
Akkor már csak egy olyan kérdésem van, hogy a microbit.eu-hoz tud-e küldeni valaki meghívót, vagy legalább csak azt az egyetlen egy árva torrent-fájlt úgy önmagában, amit keresek? Ha netalán akad itt microbites, úgy kérem, legyen kedves, írjon privit, előre is köszönöm.
Ha meg nincs, hát akkor így jártam...
Hát, pont arról volt szó, hogy megbízható emberek kerülnek (többnyire) csak be, szerinted mennyire logikus ezek után, hogy így kérésre küldd valaki egy meghívót? :)
(Nem vagyok ott tag, csak gondolj bele, bár a torrent file kérés jó ötlet lehet, de ezt az oldal szabályzatok nem mindig szeretik.)
@18:04: Ezt hogy érted?
A P2P hálózatoknak az a lényege, hogy a felhasználóktól tölt az ember.
Azaz még ha egyszeri userek is vannak ott, akkor is gyors marad a letöltés, sőt minél több az ember, annál gyorsabb.
Szóval nem tudom mire alapoztad ezt a sávszélesség dolgot. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!