A Youtube-on el lehet tüntetni az ajánlott videókat?
Nem lehet eltüntetni. De miért zavar hogy ott van? Legfeljebb nem nézed meg.
A youtube-t mindig frissíik és olyannak láthatod amilyennek ők akarják.(Ez nem közösségi oldal)
Szerintem erre gondoltatok (ha nem vagy bejelentkezve):
Youtube kezdőlap -> klikk arra hogy "Ajánlott" -> fent kicsit jobbra "Kezelés" -> "Megtekintési előzmények teljes törlése".
A YouTube - mint a többi hasonló portál - nem a gépeden lévő előzményeket nézi, hanem az IP címét a gépednek és az IP címről megnézett videókat.
Sac/kb lerövidítve és leegyszerűsítve: amikor a youtube-on ráklikkelsz egy videóra, azt a youtube szervere "látja" mikor betölti neked a videót magáról a szerverről. Az internet működéséhez tartozik az IP cím és minden netes folyamatban jelentős szerepe van..
->A Lényeg: esetleg beválós módszer lehet, ha sok más videóra kattintasz rá/tekersz a végére/kattintasz tovább róla/keresel más videót/stb. az olyan típusú videókról amik nem gázok vagy kellemetlenek(pl.: általánosan zenék, filmek, gameplay videók stb.). Egy idő után már mást kell, hogy ajánljon, ha "mást nézel". Ez babrás és nem mindig válik be. :/
! A YouTube műrödését NEM ismerem ! A fent írottak csak levont következtetések, amik tapasztalaton alapulnak! Ezzel a problémával én is találkoztam és gondot is jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!