Letöltötük a Sims 2-öt. Letőltöttük hozzá a kiegészítőket is. Hogy lehet összerakni? Bövv. Lent!
Figyelt kérdés
Na szóval,apám letőltőtte a Sims2-őt. Mivel már elég uncsi volt vele játszani [a Sims3 jobb volt] megkértem,hogy tőltse le a kiegészítőket is. Le is tőltötte, csak nem tudjuk,hogy hogy játszak. Mármint,hogy hogy tudom használni a kiegészítőket?? HELP!!2012. márc. 23. 16:16
11/15 anonim válasza:
jól mondjátok ami a gépemen volt játék eddig 95%-a volt letöltve internetről, nem értem ha van ilyen lehetőség akkor miért ne csinálnánk? legyen annyi elég hogy minden hónapban ki fizessük az internetet -.- és a sims játék tervezői nem mennek tönkre mert külföldön rengetegen veszik! erről ennyit
12/15 anonim válasza:
Mindenkinek üzenném h letölteni nem illegális ;)
13/15 anonim válasza:
Nagyon jó játék ez.Kérdező sikerült? :D
14/15 ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ válasza:
ezt sims 3-nál is ugyan ezt kell csinállni?
15/15 Calvera válasza:
Egyébként elárulom nem kell semmit letörölni!
A mentéseidet azért célszerű elmenteni, de nem kell semmi mást vele csinálni csak rátelepíteni és crack-ellni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!