Hogy kell értelmezni internet szolgáltatásnál a hűségidőt?
2006.decemberében köttettem be GTS datanet szolgáltatóval a internetet.
egy év volt a hűségidő...jó áron is van,(3780Ft).végülis elégedett is vagyok.-->/vezetékes telefonos a netkapcsolat./a vezetékes telefon Matávos,illetve mostmár T-comos...
most viszont azon gondolkodom h. vezetékes telefonon tarifacsomagot váltok, mert nagyon drága és végülis csak bejövő hívásokhoz+nethez szükséges.
T-comnál ugye van ilyen internet+telefon csomag.erre akarok váltani,mert az jobban megérné.szóval végülis netszolgálatót is váltanék...
de nem tudom ha GTS datanet-nél hűségidő után nem bontottam szerződést, automatikusan meghosszabodikminden decemberben még egy évvel,tehát csak köv.decemberben válthatok,vagy bármikor kiléphetek?
bocsi ha túlbonyolítottam,csak nekem ez nem világos,ez lenne az első ilyen szolgáltató-váltásom....O
elvileg automatikusan nem hosszabbíthatna hűségidőt.
ha 2006-ban 1évre kötötted, akkor az 2007-ben lejárt, és utána bármikor felbontható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!