Hogyan lehet T-home-os e-mail fiókot törölni?
Minden netszolgáltató ad szerződéses ügyfeleinek egy saját serverén tárolt email fiókot. A postaláda nagysága ugyan nem nagy, de végülis "ingyen" van. Az ide beérkező leveleket programokkal kezeljük, pl: outlook-ok, Thunderbirg stb.
De nem muszály neked ezt a fiókot használni, sokan az interneten nagyobb tárkapacitásu levelezőket/ gmail, hotmail, yahoo, freemail stb./ használnak.
A lényeg tehát: Hogy neked nem muszály a t-homes fiokot használni, de törölni nem tudod, arra nincs lehetőséged.
Szerintem ez nem kell, hogy zavarjon téged.
Viszont nélkülözni tudod.
Én is kaptam 10éve egy ilyen email fiokot, de nem használom. Ha véletlenül erre irna valaki, akkor is megkapom, mert a gmail.com levelezőmre van irányitva.
Gyakorlatilag tőled elveszik az email fiókot mindenestől és az uj lakónak adják, persze más fh. névvel, ha vele köt szerződést.
Mindenesetre mig megvan, addig kimenthetnéd fontos leveleidet, mármint ha vannak, mondjuk egy internetes fiókba.
Igen, a leveleket már lementettem a gépre.
Ment a zöld mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!