Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet T-home-os e-mail...

Hogyan lehet T-home-os e-mail fiókot törölni?

Figyelt kérdés
A netes ügyfélszolgálaton csak új fiók létrehozása lehetőséget és meglévő jelszómódosítását látom.
2012. márc. 16. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor elhagyod a szolgáltatót, akkor szűnik meg. Kézzel azért nem lehet, mert a szolgáltató itt (is) tartja a kapcsolatot, utólag ne tudd azt mondani hogy azért nem kaptál meg valamilyen fontos üzenetet, mert nem létezik a fiók.
2012. márc. 16. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden netszolgáltató ad szerződéses ügyfeleinek egy saját serverén tárolt email fiókot. A postaláda nagysága ugyan nem nagy, de végülis "ingyen" van. Az ide beérkező leveleket programokkal kezeljük, pl: outlook-ok, Thunderbirg stb.

De nem muszály neked ezt a fiókot használni, sokan az interneten nagyobb tárkapacitásu levelezőket/ gmail, hotmail, yahoo, freemail stb./ használnak.

A lényeg tehát: Hogy neked nem muszály a t-homes fiokot használni, de törölni nem tudod, arra nincs lehetőséged.

Szerintem ez nem kell, hogy zavarjon téged.

Viszont nélkülözni tudod.

Én is kaptam 10éve egy ilyen email fiokot, de nem használom. Ha véletlenül erre irna valaki, akkor is megkapom, mert a gmail.com levelezőmre van irányitva.

2012. márc. 16. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért akarom törölni, mert eladtuk a lakást és az előfizetést átveszi a vevő. Ezek szerint majd az átíráskor lehet csak törölni, ill. módosítani az e-mail címet.
2012. márc. 16. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag tőled elveszik az email fiókot mindenestől és az uj lakónak adják, persze más fh. névvel, ha vele köt szerződést.

Mindenesetre mig megvan, addig kimenthetnéd fontos leveleidet, mármint ha vannak, mondjuk egy internetes fiókba.

2012. márc. 16. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Ja, ha elégedett vagy, egy zöld kézzel jutalmazhatnál.
2012. márc. 16. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, a leveleket már lementettem a gépre.

Ment a zöld mindenkinek.

2012. márc. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!