Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valaki egy gépről egy...

Ha valaki egy gépről egy másik gépet fel akar törni, a fájlokat el akarja érni, ahhoz mire van szüksége?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdem mert azt akarom csinálni, de nem igazán tudok erről sokat. Ha valaki ismeri az IP címet az mire elég, és mi kell hozzá még? Valami kémprogram? Vagy az sem muszáj? Ha valaki elmagyarázná megköszönném
2012. márc. 16. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
az ip címedet elég könnyen meg lehet szerezni. akár egy válasz emailból akár egy oldal meglátógátasából. de semmire nem lehet vele menni. ez kb olyan mint a telefonszámod (ha nagyon le szeretném egyszerűsíteni) attól hogy még tudom, nem tudok róla sms-t küldeni és telefonálni. ha van egy normális spyware és vírusirtó a gépeden akkor meg elégé necces be jutni oda.
2012. márc. 16. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod a feltörendő gép IP címét azzal semmire sem fogsz menni meg még programok tucatjaival sem, mert általában minden gépen van vírusírtó és tűzfal és ezek simán kiszúrják az ilyen támadásokat ugyanis ezért használjuk többek között őket...
2012. márc. 16. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk arra én is gondoltam hogy maga az ip cím nem sokat ér hisz tényleg bárki megszerezheti. Csak az egész téma annyira sötét nekem hogy ihaj :))
2012. márc. 16. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
kár is jobban belemélyedni ha nem szeretné la "sötét oldal"-lal foglalkozni :D védd a géped és nem lesz baj :)
2012. márc. 16. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

először is "kis" programozói (hacker) ismeretekre.

másodszor, hanyag PC tulajdonosra, aki nem naprakészre frissített, tűzfal és vírusvédelmi + egyébb elavult, régi verziójú (frissítések kikapcsolva!) szoftvereket, pl. operációs rendszert, web-böngészőt, levelező pr-okat, Java és Adobe Reader, FlashPlayer stb. használ!)

2012. márc. 16. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!