Miért nincs indexkép youtube-n?
Figyelt kérdés
feltettem egy videót és nincs indexkép,csak azt írja ki ha elindítom a videót,hogy még feldolgozás van,és az indexkép változhat,de már végzett a feltöltéssel mivel kiírta,hogy kész. bele tudok pörgetni a videóba meg hibátlan, lejátssza csak éppen nincs indexkép hanem az óra jel.2012. márc. 16. 13:25
1/4 anonim válasza:
"még feldolgozás van"
Várj. Ha holnap is ilyen, akkor kellett volna írni, nem a feltöltés után.
2/4 A kérdező kommentje:
de már végzett és kiírta,más videót is tettem már fel,ott készített több indexképet is amit beállítani szoktam,de itt egyet sem!utólag lehet ezen állítani? vagy mondjuk saját képet amit letöltök és beszúrók?
2012. márc. 16. 13:29
3/4 A kérdező kommentje:
szuper most készített utólag a youtube.
2012. márc. 16. 13:38
4/4 anonim válasza:
Egyébként be lehet állítani utólag is ha be vagy lépve és rámész a videókezelőre majd a videód mellett rámész, hogy szerkeszt ott betudod állítani az indexképet. De nem mindig hozza be egyből az indexbeállítást néha várni kel fél percet. http://www.youtube.com/channel/UCy2I4byEINs_gs0wGK3APHg/videos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!