Milyen filmeket válasszak letöltésre, hogy az 16:9 képarányú tv-n ne kocka legyen?
Az h "biztone" sztem olyan mint a játékoknál a Reloaded stb, szal a csapat aki készítette a torrentet, az ő nevük.
A dvdrip az azt jelenti h rendes dvdről lett lekonvertálva avi-ba.
Sztem mindenképp nézd a méretet, bár a mai filmek általában már 16:9-es arányúak. De ha HD tv-d van, akkor ajánlott 720 vagy 1080-as filmeket töltened. Persze ez attól függ h HD Ready a tv-d, vagy Full HD.
Ja tv n dvd lejátszoban?
vagy gépröl hdmi n?
szóval hogy is van ez?:)
a lényeg az hogy lcd tv ken ma már lehet álítani képarányt
hát valamelyiken nem sokat sajnos de meg kel nézni
és akor kozkásból téglalap lesz
.
ez már joban megy számítógépen talán még mediaplayer en is lehet de ha nem akkodr VLC vegy JetAudio vagy egyéb jobb media lejátszó
ezekben rengeteg képarányt lehet álítani
a legvacakab filmböl is szép szélesvásznút lehet csinálni:p
jó persze a minöség nem javul de joban néz ki
1gb osoknál amugy már komoly minöségük van
.
a VLC lejátszó amugy magyar
.
amugy lehet még dvd lejátszon is lehet álítgatni a képarányt nemtudom mid vanak
3:4, 16:9 ilyesmiket kel keresni és egy modernen már töb beálítás van ezeknél
valahol egyedi arányt is beirhatsz
Első vagyok. Ha HD Ready tv-d van, akkor Full HD-s filmet nem tudsz rajt nézni. Tehát a max felbontás amit nézni tudsz az a 720-as. A felbontásnál olyat keress h 1280x720. Ez a HD Ready.
Azt én is elfelejtettem kérdezni h hogyan akarod nézni? Gépet összekötöd a tv-vel, vagy kiírod dvd-re?
Azt tudnod kell, h ha HD minőségű filmet töltesz, annak valószínűleg nem 1,4 Gb lesz a mérete:) Általában 4,5 gigák szoktak lenni, persze van ennél jóval nagyobb méretű film is. De van kisebb is. Attól függ h milyen szinkron nyelveket tartalmaz a film, esetleg milyen a konvertálása. Én pl ha 3D-t töltök, Full HD-ban, van h 15-20 Gb egy film..:D
Nekem 3D tv-m van, össze szoktam kötni a géppel, és úgy nézek filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!