Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csúsztam vajon ennyire...

Miért csúsztam vajon ennyire hirtelen hátra?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy web lapom amit nem rég helyeztem el egy *.hu domain név alá. A régi oldalam *.atw.hu-n üzemel (kb 5 éven át ez volt, de ott már csak az új oldalamra mutató link szerepel). Majd elkedztem közösségi portálokon megosztani az uj oldal elérhetőségét, linkgyüjteményekbe (a régi javítást kértem) további helyekre tettem ki az oldalam stb... Jó is volt, a nevemre majdnem az első lettem jóformán 1 hét leforgása alatt a google találati listában.

Igen ám de ahogy mostanában néztem teljesen lecsúsztam a nevemmel a google-ban. A régi odalam továbbra is az első a nevemre, de az új pár hete 7 volt most a 12-ik rp szinte már nem is jegyzi.(még ami hozzátartozik tettem egy állandóan kb:3 szót ismétlő szövegrészt a "body" részbe, ami a szolgáltatásomra utal. (utólag) mintha onnantól kezdett volna hirtelen "leesni", vagy még ami lehet a látogatottság hirtelen visszaesése. (mert mikor a közösségi portálon megosztottam szóval még az elején, akkor nagyon sok látogatóm volt.

Mitől lehet ez és hogy lehetne rajta segíteni? A régi oldalam a "nevemre" továbbra is az 1.-2. helyen áll.:S

Köszönöm előre is

2012. márc. 15. 23:47
 1/1 anonim ***** válasza:

"még ami hozzátartozik tettem egy állandóan kb:3 szót ismétlő szövegrészt a "body" részbe, ami a szolgáltatásomra utal."

Ugye tudod, hogy a google az ilyesmit nagyon nem szereti? Szerintem simán büntetésből hátrébb sorolta az oldalad emiatt, meg amiatt is lehet, hogy a régi oldalad másolatánkal látja (ez elkerülhető, ha google webmaster tools-ban még költözés előtt jelzed ezt)

2012. márc. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!